We zijn weer begonnen! Jonge Kracht en Arnhemse Boys delen de punten - v.v. Jonge Kracht

We zijn weer begonnen! Jonge Kracht en Arnhemse Boys delen de punten

We zijn weer begonnen! Jonge Kracht en Arnhemse Boys delen de punten

Jonge Kracht JO10-1

5 - 5

Arnhemse Boys JO10-1

Luuk Engels (afstandschot)
Luuk Engels (afstandschot)
Suze Schennink (afstandschot)

Datum

24 augustus 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelde we onze eerste oefenwedstrijd tegen Arnhemse Boys O101. Aangezien de jongens uit Arnhem ook uitkomen in de hoofdklasse was dit direct een mooie test om te zien hoe we er dit seizoen voor staan.

Ondanks de warme temperatuur werd besloten om 4x15 min te spelen i.p.v. 4x12,5 min. Zo werd ook meteen de conditie verder opgebouwd.

De wedstrijd ging gelijk op en het spel golfde op en neer. Beide ploegen waren duidelijk aan elkaar gewaagd. Job wist een paar keer goed in te grijpen. Aan de andere kant ontbrak het ons aan scherpte in de afronding. Naar 30 min was het 2-1 in het voordeel van ons.

In het 3e kwart leken we in eerste instantie afstand te nemen door uit te lopen naar 3-1. Maar de boys strafte vervolgens 2x onze onoplettendheid af en trokken de stand gelijk.

In het laatste kwart liet de vermoeidheid zich gelden. Levi had een paar knappe reddingen die ons in de wedstrijd hielden. Tot 2x toe kwamen we nog wel op voorsprong maar een 5-5 eindstand was een prima uitslag voor een eerste oefenpotje.

Mooi om te zien dat er gezocht wordt naar voetballende oplossingen. Fysiek staan we ons mannetje en daar dragen ook zeker nieuwkomers Sam en Levi hun steentje aan bij.

Met vertrouwen kunnen we ons nu opmaken voor de derby van volgende week, om 830u thuis tegen Rkhvv!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!