Champions League - v.v. Jonge Kracht

Champions League

Champions League

CL_JK.png
Champions League weer van start bij Jonge Kracht!

Seizoen 2023/2024 Jonge Kracht Champions League (kinderen geboren in 2018 of later)


Vanaf vrijdag 15 september 2023 gaan we bij Jonge Kracht weer starten met de Champions League voor meisjes en jongens met geboorte jaren vanaf 2018 in principe. Vanuit Jonge Kracht willen wij de kinderen op een speelse wijze kennis laten maken met voetbal. Tijdens de trainingen zullen we proberen zoveel mogelijk oefeningen en spelvormen te doen waarbij waarbij plezier het belangrijkste onderdeel is.

Mocht je interesse hebben of er kinderen zijn in jullie omgeving, denk aan vriendinnetjes, vriendjes, broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes die aan willen sluiten bij de Champions League dan kunnen zij zich aanmelden via https://www.jongekracht.nl/921/aanmelden-als-lid/ .

Op de avonden dat er trainingen zijn voor de Champions League zullen wij vanaf 17:50 uur op veld C (kunstgrasveld naast de kantine) aanwezig zijn om de kinderen op te vangen. We beginnen met de training om 18:00 uur en rond 19:00 uur gaan we de training afsluiten. Het verzoek om kinderen een bidon mee te geven, zodat ze wat kunnen drinken als ze dorst hebben.

Om de kinderen kennis te laten maken met voetballen in wedstrijdvorm organiseren wij totaal 4 x een toernooi, dat plaatsvind op een zondag als het eerste van Jonge Kracht thuis speelt. De data hiervan staan vermeld hieronder. Na de wedstrijden zorgen we dat er voor de kinderen ranja en frietjes zijn.

We streven ernaar om de kinderen vooral plezier mee te geven en om dit te realiseren zijn we op zoek naar vaders, moeders, opa’s of oma’s die willen helpen tijdens de trainingsavonden en toernooidagen, dit hoeft niet wekelijks. Er zijn verschillende manieren van helpen:

  • Hulptrainer (aantal keer)
  • Hulptrainer (vast voor alle dagen)
  • Plasmoeder of Plasvader

 

De kosten voor deelname zijn € 10,- per serie (er is een serie in het najaar en in het voorjaar)

Mocht je vragen hebben of interesse om te helpen laat het weten via de email: championsleague@jongekracht.nl

Schema:
SCHEMA_CL.png

Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie Jonge Kracht

Klik op onderstaande Champions League afbeelding om naar de foto's van de voorgaande editie van de Jonge Kracht Champions League te gaan.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!