Bestuursnieuws - v.v. Jonge Kracht

Bestuursnieuws

Bestuursnieuws

Niemand financieel buitenspel!

23 maart 9:45  De stijgende kosten ten gevolge de inflatie en de hoge energierekeningen kunnen zowel de vereniging als ook jou raken. Als club willen we hier in ondersteunen. Benieuwd wat de vereniging voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze penningmeester via penningmeester@jongekracht.nl of kijk op www.Geldfit.nl/voetbal voor alle voorzieningen in onze gemeente.meer »

131x gelezen

Stijging kosten inkoop bier

23 maart 9:45  Het zal je waarschijnlijk niet zijn ontgaan, maar brouwerijen hebben voor de tweede maal in korte tijd de prijzen aangepast als gevolg van stijgende kosten. In het verlengde hiervan zijn wij als club helaas genoodzaakt om de bierprijs gelijk aan de stijgende kostende te verhogen. Per 1 april as. zal de prijs van een biertje met € 0,10 stijgen.meer »

204x gelezen

JK en Nisa steunen aardbeving slachtoffers

15 maart 12:00  Beste Jonge Krachter, Hoe doen we dat? V.v. Jonge Kracht verkoopt bij vervanging van wedstrijdtenues deze tegen een geringe vergoeding aan onze jeugd. We hebben we besloten om een deel van de opbrengst te doneren. Zo ondersteunen we de familie van Ömer en de slachtoffers ter plaatse (en krijgt onze kleding een tweede leven). Namens de vereniging heeft Roel Smits van JO7-3JM het bedrag van € 250,- overhandigd. meer »

150x gelezen

Nieuwjaarreceptie v.v Jonge Kracht

26 februari 16:30  Beste Jonge Krachter, Op zondag 8 januari heeft de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij v.v. Jonge Kracht plaatsgevonden. Mooi dat dit weer fysiek kon. Het was een zeer geslaagde receptie.meer »

245x gelezen

Veilig naar v.v. Jonge Kracht!

27 januari 12:30  Beste Jonge Krachter, Kom je met de fiets of scooter naar ons sportpark? Neem voor de veiligheid het fietspad aan de Frankertaler. meer »

362x gelezen

Ondertekening verbintenis Gerrit-Jan Barten

16 januari 19:45  Beste Jonge Krachter, Afgelopen donderdag 12 jan hebben onze voorzitter, Marian Reijmers, en de nieuwe trainer van het 1e elftal, Gerrit-Jan Barten, hun handtekening gezet om de verbintenis tussen Jonge Kracht en Gerrit-Jan te formaliseren. meer »

257x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!