Corona beperkingen, 12 november 2021

Corona beperkingen, 12 november 2021

12 november 2021 20:15

RO

Beste Jonge Krachter,

Sportend Nederland is de afgelopen weken behoorlijk overvallen door de stijging van de Corona-cijfers en de daarop volgende maatregelen.

Gelukkig zijn de regels voor de buitensporten zodanig dat het sporten onder voorwaarden wel door kan gaan.

We doen een beroep op alle leden en bezoekers om zich te houden aan onderstaande afspraken om Jonge Kracht aan de corona-regels te laten voldoen.

Corona-toegangsbewijs 

Met igang van 13 november zijn de kantine en kleedkamers op wedstrijddagen voor 18 plussers alleen toegankelijk met geldig Corona-toegangs-bewijs. Een Corona-toegangsbewijs is een:

-           vaccinatiebewijs;

-           herstelbewijs;

-           negatieve testuitslag,

en is veelal als QR code op je mobiele telefoon te tonen. Kijk hiervoor op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen

Kantine

De kantine is gesplitst in twee delen. Een kleiner deel (recht tegenover hoofdingang) is toegankelijk zonder Corona-toegangsbewijs. Dat is het afhaalpunt voor consumpties.

We doen een oproep aan alle gebruikers om na ontvangst van de consumpties door te stromen naar buiten.

De grotere ruimte (linkerhelft met zitplaatsen) is alleen toegankelijk met geldig Corona-toegangsbewijs. Dan kun je blijven zitten. De QR-controle wordt door vrijwilligers gecheckt. 

Kleedkamers/voetbalactiviteiten

De kleedkamers zijn natuurlijk open voor gebruik. Hierbij moet de Corona-check worden uitgevoerd door de aanvoerder of leider van het team indien in het team spelers aanwezig zijn van 18 jaar of ouder.

Deze informeert de aanvoerder/leider van de tegenstander, waarbij we er van uit gaan dat ook zij deze controle uitvoeren. 

Buitenruimte

De buitenruimtes en velden zijn toegankelijk voor sporters en begeleiding. Publiek langs het veld is niet toegestaan.

Voor het overige gelden alle 'normale' afspraken nog steeds (handen goed wassen, bij verkoudheid/ziekte blijf je thuis, zoveel mogelijk afstand houden) voor ons allemaal.

Zie voor uitgebreide toelichting: https://nocnsf.nl/media/4983/protocol-verantwoord-sporten-v08112021.pdf

 

Dank voor jullie medewerking!

 

Met sportieve groet,

Bestuur vv Jonge Kracht
JKbmp.bmp

Bron: Bestuur vv Jonge Kracht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!