Corona

Corona

Corona regels vrijdag 12 september 2021:

We doen een beroep op alle leden en bezoekers om zich te houden aan onderstaande afspraken om Jonge Kracht aan de corona-regels te laten voldoen.

Corona-toegangsbewijs 

Met igang van 13 november zijn de kantine en kleedkamers op wedstrijddagen voor 18 plussers alleen toegankelijk met geldig Corona-toegangs-bewijs. Een Corona-toegangsbewijs is een:

-           vaccinatiebewijs;

-           herstelbewijs;

-           negatieve testuitslag,

en is veelal als QR code op je mobiele telefoon te tonen. Kijk hiervoor op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs/hoe-regelen 

Kantine

De kantine is gesplitst in twee delen. Een kleiner deel (recht tegenover hoofdingang) is toegankelijk zonder Corona-toegangsbewijs. Dat is het afhaalpunt voor consumpties.

We doen een oproep aan alle gebruikers om na ontvangst van de consumpties door te stromen naar buiten.

De grotere ruimte (linkerhelft met zitplaatsen) is alleen toegankelijk met geldig Corona-toegangsbewijs. Dan kun je blijven zitten. De QR-controle wordt door vrijwilligers gecheckt.

Kleedkamers/voetbalactiviteiten

De kleedkamers zijn natuurlijk open voor gebruik. Hierbij moet de Corona-check worden uitgevoerd door de aanvoerder of leider van het team indien in het team spelers aanwezig zijn van 18 jaar of ouder.

Deze informeert de aanvoerder/leider van de tegenstander, waarbij we er van uit gaan dat ook zij deze controle uitvoeren.

Buitenruimte

De buitenruimtes en velden zijn toegankelijk voor sporters en begeleiding. Publiek langs het veld is niet toegestaan.

Voor het overige gelden alle 'normale' afspraken nog steeds (handen goed wassen, bij verkoudheid/ziekte blijf je thuis, zoveel mogelijk afstand houden) voor ons allemaal.

Zie voor uitgebreide toelichting: https://nocnsf.nl/media/4983/protocol-verantwoord-sporten-v08112021.pdf

Dank voor jullie medewerking!

Met sportieve groet,

 

Bestuur vv Jonge KrachtDelen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!