Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen Dvv in de regen op een spekglad veld dus geen ideale omstandigheden. Maar we beginnen goed.
Weer tegen 4-4-2 formatie maar duidelijk afgesproken hoe en wat.
Kansen in het begin. Vanuit een corner komt Niels alleen voor de keeper maar weet uit de lastige hoek niet te scoren. Toch houden we dit niet vol en Dvv krijgt ook mogelijkheden. Een vrije trap net naast en een goede redding van Mark was nodig om de nul te houden.
Het blijft over en weer gaan zonder echte grote kansen te creëren en weg te geven.
In de rust het eea besproken. Maar we gaven het aan probeer dat doelpunt te forceren wat dat kan wel eens de winnende zijn. Wie scoort die wint zo'n wedstrijd.

Dvv probeert met meer fysiek spel een overwicht te verkrijgen maar we bleven eigenlijk eenvoudig overeind. In de tot dan uiterst sportieve wedstrijd was Stef net even te laat in een duel om de bal en kreeg daarvoor geel. Onbegrijpelijk, jammer want de scheidsrechter floot een nette partij.
Maar wel beslissend ,10 min met een man minder. Dvv wist dat met een afstandsschot na een afvallende bal Mark te passeren en dus te verzilveren. Er waren nog maar 5 min om het goed te maken.
In die laatste minuten drukte we Dvv wel terug maar en kregen wat kansjes waar we slordig mee om gingen. Helaas weer geen punten in eigenlijk een typische 0-0 wedstrijd