B-junioren zaterdag, B2, 3e klasse 13

21 maart 2015 14:30

....het halve werk. Die spreuk geldt in dit nieuwe voorjaars seizoen nog niet voor ons.
Je ziet het gebeuren een te slappe warming-up. Lekker gezellig een beetje klo.....,  achteraf weten de jongens het zelf ook gelukkig.
En dan speelt de tegenstander ook nog 4-4-2 dus vanaf de 1e minuut lopen we tegen ons zelf te voetballen. Elkaar vertellen hoe het moet en natuurlijk het veld waar VDZ dan geen last van heeft!!!.

Na de donderspeech in de rust zijn we ineens wakker. Jelle verovert de bal en kan nog net een voorzet geven en wel op maat. Bart controleert de bal en verschalkt de uitkomende keeper.1-2.
Bart heeft het op zijn heupen slalomt op inzet zich tussen 3 man door, gaat alleen op de keeper af. Kan hem net niet afmaken met een punter, maar de keeper werkt bal niet goed weg en Hardley staat op de juiste plaats om hem af te maken.2-2 Zo snel kan het dus gaan.
We hebben ineens de geest en trekken het spel steeds meer naar ons toe. Dan resulteert in diverse kansen. Een afstandsschot van Stef, de keeper krijgt hem niet onder controle maar helaas mist Jelle de rebound.
Verkeerd uit verdedigen van VDZ geeft Hardley de kans de bal te onderscheppen, hakt hem naar Jelle die hem rakelings naast schiet.
In de 68 min de corner van Niels, legt hem op de inkomende Jelle, die hem strak in kopt.
Zowaar 3-2. VDZ komt nauwelijks over de middenlijn en we kunnen de 3 pnt pakken maar....
Helaas door bal verlies rond de 16 meter geven we VDZ de kans om uit te halen van die afstand. Die speler bedenkt zich zelf dan ook niet en laat Mark helaas kansloos 3-3.
Jammer maar over de wedstrijd gezien kunnen we heir mee leven.
Nu maar eens een keer de 1e helft beginnen met de inzet en overtuiging die we de 2e wel laten zien.