Haas, P. de

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Tweede Paasdag stond op het hoofdveld van Jonge Kracht in het teken van Return of the Legends. Wat dachten jullie van; Kasper Kokke, Gerard Leenders, Carlo Janssen, Ramon Janssen en Luc Tolboom op het wedstrijdformulier van het tweede. Samen zeker goed voor 100 jaar senioren voetbal. Aangevuld met Robin van Aalten, Willem Hoek en 'eigen spelers' Tom, Ted, Stijn en Dirk stond er een prachtig 11-tal binnen de lijnen om het de nummer 4 van de ranglijst, TVC, zo moeilijk mogelijk te maken.

En dat lukte.. De eerste helft ging gelijk op waarin beide elftallen weinig noemenswaardige kansen kregen. Op één na, Ramon kreeg een vrije schietkans maar miste helaas doel. Aan de andere kant was er vlak voor rust een vrije trap welke bij de tweede paal op de bol van een tvc'er viel. 1-0. Rust..

Na de thee en met enkele frisse krachten; Willem Lentjes, Steven Schwarte en Sander Lentjes was er een klein veldoverwicht. Waarbij kleine kansjes er waren en de grootste van Ramon werd gekeerd door de keeper. TVC zette er bar weinig tegenover, maar wist uit een vrije trap wederom bij de tweede paal de 2-0 binnen te tikken.

De krachten vloeiden weg en het tweede kwam helaas wat stootkracht tekort. Toch nam TVC zo een wel erg geflatteerde zege mee naar huis.