43'

B-junioren zaterdag, B2, 4e klasse 06

29 november 2014 13:00

Jan van Aalten

Nog eentje hebben we ervoor nodig. Een overwinning voor het winterkampioenschap.
Menig team is na 1 gelijkspel en rest tal van overwinningen allang kampioen, dat geeft aan dat de concurrentie goed/scherp is.
Maar we moesten het eerst nog waar maken tegen Angeren. Na een goed begin namen we al snel afstand. Al in de 3e een corner door Jelle, die hem strak voor gaf en eindelijk benutte de mee opgekomen Niels zijn lengte en kopte hem strak in. 1-0
In de 9e minuut een pass van Jelle op Stef die in een rechte lijn op de keeper af ging, schoot helaas kon de keeper hem nog pareren maar de afgeslagen bal werd door Timo alsnog binnen geschoten 2-0. In de 11e minuut kregen we de 2-1 tegen. Door een situatie in de 16 voetballend op te lossen gaat er weleens wat mis, dat kan gebeuren.
Een solo van Rick werd verwerkt tot een corner daaruit werkte Angeren hem van de lijn weg.
Minuutje later scherpe uitbraak Timo met een strakke voorzet weer een corner. Timo neemt hem zelf, afgeslagen, daaruit Niels op de lat en daarna Thomas op de paal.
Echter hebben we het een beetje laten zitten. Het mag allemaal iets scherper, feller en meer overtuiging.
Daarmee gingen we ook aan de 2e helft beginnen. In de 43e minuut een mooie scherpe aanval via Timo die strak voorgaf op Jelle, maar weer zat de keeper er weer tussen en dus corner. Corner werd genomen, Hardley controleerde de bal met de goal in de rug legde hij hem pan klaar voor Niels die met een droog bekeken schot de 3-1 maakte.
In 45e minuut slalomde Hardley in de 16 meter echter kwam weer de keeper tegen,
53e minuut een mooie aanval ,legde Timo de bal strak voor op Jelle die al koppend de 4-1 maakte.
In de 74e minuut een snelle strakke bal van Stef op Rens trok voor maar de keeper stompte we weg weer terug voor de voeten van Rens. In 2e instantie legde Rens hem perfect op het hoofd van Tom die de 5-1 aantekende en daarmee de eindstand ( daarmee zijn weddenschap met een Angerse klasgenoot won, dus een dubbelteller).

Volgende week de laatste tegen ESA de wedstrijd die eerde zo vervelend afliep.
Nog 47 minuten zijn er te spelen om de bekroning op ons goede eerste seizoenshelft te zetten. We beginnen nog wel met de stand 1-1, maar volvertrouwen gaan we daarheen om