... (intikker)

Mannen zondag, 4, 4e klasse 05

23 november 2014 9:45

Dhr J. van Aalten

Op zondag 23 november stond de thuiswedstrijd tegen VVO 2 op het programma. VVO is een team dat redelijk bovenin meedoet en voor ons is een overwinning van belang om een beetje te gaan klimmen op de ranglijst.

De opstelling was voor Wilbert vrij eenvoudig te maken. Na de weergaloze partij op de vrijdagtraining  van het winnende team - bestaande uit Kwalsie, Knuiman, Brouwer en Jasper Kazim Kazim Peters - was het duidelijk dat de wissels voor de zondag uit de verliezende  partij zouden komen. Dit werden dan ook Bob Damen en Sander Lentjes. El Capitano werd gespaard en kreeg toch een basisplaats.

De volledige opstelling bestond uit Dennis – Geert, Kevin, Jim, Frank – Romar, Kevin, Ramon – Daan, Robin en Justin.

Om 9.45u werd er afgetrapt op het C-veld dat er zeer strak bijlag en al vrij snel kwamen de gasten met een 1-0 voor. In onze defensie werd niet goed ingegrepen waarna een VVO-speler vrij mocht inschieten en dit uitstekend deed. De hele eerste helft was eigenlijk voor VVO. Met goede uitbraken kregen zij diverse kansen maar wisten de score niet verder uit te breiden. Kansen voor ons waren er niet te noteren.

Na een lekker kopje thee en een paar bemoedigende woorden in de rust werd vol goede moed aan de tweede helft begonnen. De goede moed werd al snel wat minder doordat VVO heel snel de 0-2 maakte. De rechtsbuiten van hen kapte in de 16-meter Frank uit en zijn schot dat voorlangs leek te gaan werd goed door Jim binnengelopen. Vlak na zijn doelpunt kreeg Jim een publiekswissel en mocht Sander als breker op het middenveld ingebracht zodat de andere middenvelders zich op de aanval konden richten. Helaas werden we vrij snel daarna geklopt in de counter en speelden de 2 aanvallers van VVO dit goed uit, 0-3. Nog steeds konden wij niet veel kansen of mogelijkheden hier tegenover zetten en moest Kevin W. het veld het veld geblesseerd verlaten en kon Bob zijn rentree na maandenlang blessureleed maken.

Een paar minuten voor tijd kwamen de eerste kansjes voor ons: eerst werd een kopbal voor Robin goed gepareerd door de keeper van VVO. De tweede kans van Robin was wel raak. Een verre uittrap van Dennis werd door de verdediger van VVO gemist waarna Robin door kon lopen naar de keeper, zijn lichaam goed gebruikte en de eretreffer kon maken. De tijd was echter nog te kort om het VVO nog serieus lastig te maken.

Al met al een verdiende nederlaag tegen een redelijke tegenstander. Al met al was hetgeen wij lieten zien onvoldoende om het VVO echt lastig te maken en blijven wij in de onderste regionen op de ranglijst bungelen. Wij verheugen ons nu al wel op de bamibal van Beursken na (of vóór) de uitwedstrijd tegen VVO.

Volgende week een nieuwe poging om de punten binnen te halen in de uitwedstrijd tegen Sprinkhanen 2.