Accommodatie

Onbekend

Vandaag tegen OSC om 15.15 waarbij we dus de verlichting op het einde nodig zullen nodig hebben.
Het voetbal heeft gewonnen. Dat was weer lekker om te zien en dan maak het je voor jezelf, begeleiding en toeschouwers  een stuk prettiger. Helaas zonder Ted , Hardley , Ivo en Gijs die moest ook nog eens in de warming up nog afhaken. Dus de aanvulling van Koen en Thomas was zeer welkom.
We beginnen goed, fel en het balletje continu rond laten gaan. In de 7e minuut neemt Jelle de bal al koppend tussen 2 verdedigers mee waardoor hij alleen op de keeper af gaat en deze met een geplaatste schuiver passeert 0-1. Dit is de 1e actie van Jelle waarin hij laat zien dat dit ook zijn wedstrijd wordt.  In de 11e minuut gaat hij alleen op de keeper af die zich niet liet passeren. In de 28e Jelle gaat links buitenom naar de achter lijn geeft hem strak voor waar meerdere spelers van ons klaar stonden om hem af te maken. Uiteindelijk deed de verdediger van OSC het 0-2. Aangezien de scheidsrechter zich vergiste gingen we 5 minuten te vroeg rusten.
Afgesproken dat het bal tempo nog wel omhoog kan en dat Niels en Koen afwisselend voor de verdediging gaan voetballen om zo een extra man op het middenveld te creëren.
48e minuut maakt Jelle zijn 2e.0-3  De keeper van OSC stond lekker te keepen want Thomas kwam niet tot scoren na een pingel in het strafschotgebied. In de 53e geeft Koen een mooie steekbal op Niek die het afmaakte door onder de keeper door te schieten.0-4.
Uit een corner kopte Tom net over. Niek loste een schot op goal waar we weer die keeper tegen kwamen. Ook Timo wist hem niet te verschalken met een prima schot.
71e minuut een mooie aanval Koen komt oplopen bediend Jelle die een scherpe voorzet aflevert op Niels die alleen voor de keeper kwam en GEWELDIG miste.
Vlak erna komt Stef alweer op stomen speelde hem net iets te ver voor zich uit waardoor de keeper er ook bij zat, maar niet goed wegwerkte en daardoor kon Jelle de bal binnen schieten.0-5 Vlak erna een GEWELDIGE steekpass van Niels op Jelle die alleen op de keeper afliep en hem kansloos liet 0-6.
Ook Stek bekroonde zijn goede spel door met een hard laag geplaatst schot de 0-7 aan te tekenen.
Het was goed om te zien dat we 80 minuten de betere, voetballende ploeg waren waarin iedereen aan  mee deed. Helaas voor Mark was het niet veel aan , we hebben dan ook nagenoeg geen kans weggegeven.
Hopende dat we snel de wedstrijd tegen ESA in kunnen halen en dan volgende week thuis tegen Angeren het kampioenschap kunnen binnen slepen.