Wilde, J. de

Accommodatie

Onbekend

Het verslag van deze wedstrijd had u nog te goed.

Jonge Kracht kon in deze wedstrijd een mooie stap maken naar een vastere 5e positie op de ranglijst bij winst. De A1 wordt og steeds geplaagd door langdurig geblesseerden (zoals vele elftallen binnen de vereniging) maar gelukkig is de samenwerking tussen alle teams goed waardoor er vandaag 2 spelers van de B1 op de bank zaten, Ti Han de Wit en Luke Mom. De geblesseerden bij de A1 waren, Yori van der Welk, Fery Schuurmans, Sjors Peters. Theo Hendriks speelt zijn wedstijden bij de A2 om weer terug te komen na zijn beenbreuk en Tom Teerink zat een schorsing uit van 2 wedstrijden.

Nu maar over de wedstrijd verder berichten!
Jonge Kracht had er zin in want de wedstrijd was amper 5 minuten bezig toen Max Hof in een uitstekende positie kwam om de 1-0 aan te tekenenen maar helaas tegen de lat schoot. Jonge Kracht bleef maar aanvallen en de ene aanval volgde de andere op. Zo ook in de 10e minuut toen er uit een corner een enorme kans ontstond om de bal tussen de palen te koppen maar ook deze ging er niet in. VVO kwam nauwelijks in het spel en Jonge Kracht kreeg in de 24e minuut alweer een opgelegde kans de score te openen. Dit keer was het Luca Kersten die over schoot, de 30e minuut topscorer Mees Welles die uit een vrije trap net naast schiet.Jonge Kracht laat de teugels iets vieren waardoor VVO iets meer in het spel lijkt te komen. Maar Jonge Kracht blijft kansen creëeren, zo ook in de 44e minuut als Joep van Elferen een schitterende steekpass geeft op Mees Welles die zijn doelpoging helaas tegen de VVO keeper ziet stranden. Het lijkt erop dat de rust ingegaan wordt met 0-0. Maar dat was topscorer Mees Welles niet van plan want amper een minuut na zijn laatste kans scoort Mees dan toch uit een corner de verdiende 1-0!

De tweede helft komt Jonge Kracht weer gretig uit de starblokken vast van plan de score uit te breiden. Het duurt tot aan de 60e minuut dat dit gebeurt. Opnieuw topscorer Mees Welles verschalkt de VVO keeper met een afstnadschot voor de 2-0. Het was opnieuw éénrichting verkeer naar het Velpse doel en in de 65e minuut was het de goed ingevallen Ryan Langedoen die op eigen inzet de 3-0 scoorde(tot verbazing van de toeschouwers die dachten dat de bal naast ging). Jonge Kracht kreeg nog meerdere kansen maar het duurde tot aan de 85e minuut tooen Lars Jeurissen de 4-0 aantekende met een prachtig schot vanaf 16 meter.

De eindstand 4-0 was meer dan verdiend en had nog hoger uit kunnen vallen zo beaamde ook de trainer van VVO.
Hiermee verstevigd Jonge Kracht zijn positie op de 5e plaats. De volgende wedstrijd is tegen DZSV uit Dinxperlo. Hopelijk wordt de lijn van deze wedstrijd doorgetrokken.