Als je slechte wedstrijden ook al wint.........

78'

B-junioren zaterdag, B2, 4e klasse 06

8 november 2014 12:00

was het er wel één

Van de week is onze concurrent uit de competitie genomen. Jammer, weer een wedstrijd minder en een gelijkwaardige tegenstander minder waar we het liefst tegen gespeeld hadden.

Vandaag stond dus pas onze 5e wedstrijd op het programma uit tegen VDZ. De 3e van onder dus dat gaan we wel even winnen dachten de spelers. Het liep effe anders. Het is soms niet te begrijpen, iedereen weet het, wij als begeleiding hameren erop en toch gebeurd het ONDERSCHATTING.
Jelle moest vandaag fungeren als keeper omdat Mark werd doorgeschoven door een blessure van de keeper van de A1, maar zoals verwacht deed hij het goed. Vanaf de 1e minuut te slap, te gemakzuchtig, te weinig inzet, te traag en geen overtuiging en daardoor loop je achter de feiten aan.
Ondanks alles hadden we kans op kans. Uiteindelijk op aangeven van Stef maakt Hardley de
0-1. Hopen dat we hieruit meer spirit uit putten maar helaas. Mopperen op de scheids rechter, die er overigens totaal niets van bakte , is niet de oplossing. Zoek het bij je zelf.

In de rust waren we het ook allemaal mee eens dat dit niet de manier was. Maar desondanks gingen we in het zelfde trage tempo verder. En dan krijg je de 1-1 om je oren, dom bal verlies waardoor iedereen verkeerd stond kon VDZ dus gelijk maken.
Uiteindelijk komt de verlossende 1-2 van Rens. Na een perfecte voorzet van Rik van rechts was het een koud kunstje. Daarna de wedstrijd uitgespeeld. Legio aan kansen om als nog een grote uitslag neer te zetten. De wedstrijd ging op slot door in de 77e minuut de 1-3 van Ivo. Op de 16 meter had Brian de bal speelde hem strak in op Ivo, op de 5 meter die goed uitdraaide en met een schot in de verre hoek de keeper passeerde.
Deze wedstrijd snel vergeten, het was denk ik een dag waarop het niet wilde lopen.

Uiteindelijk hebben we ook nog een beetje verloren door een grove tackel op Ivo dat kon er ook nog wel bij. Een flinke blessure, een aantal weken eruit. Wat een domper voor hem en het team. was niet nodig geweest in zo'n wedstrijd. Beterschap.

Volgende week tegen Bemmel en daar zullen we toch echt uit een ander vaatje moeten tappen.