25'

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 23

27 september 2014 14:30

Holtus, M.

Vandaag stond de wedstrijd in en tegen Rheden op het programma. Rheden een team welke nog niet bekend was op het moment van de aftrap had net als Jonge Kracht 3 punten uit 3 wedstrijden.

Jonge Kracht begon net als de westrijd vorige week scherp en goed aan de wedstrijd en creeerde direct al mooie kansen die niet benut werden helaas. Tot de 21e minuut toen er een mooie voorzet door een Rheden speler in eigen doel gekopt werd voordat een Jonge Kracht speler dit kon afronden, 0-1. Jonge Kracht speelde goed en legde Rheden zijn wil op. In de 23e minuut was het Mees Welles die de 0-2 scoorde. Jonge Kracht leek op een monsterscore af te gaan ondanks een verdedigingsfoutje waar Rheden de 1-2 scoorde. Jonge Kracht kreeg nog vele kansen maar scoorde niet meer in de eerste helft. De tweede helft had Jonge Kracht gewisseld, Lars Jeurissen was vervangen voor Dinand van der Vliet en na 5 minuten kon Ferdy Schuurmans niet meer verder door een blessure opgelopen aan het einde van de eerste helft. Hij werd vervangen door Ryan Langedoen. Jonge Kracht leek verlamd en de combinaties die in de eerste helft nog wel lukte, stierven nu in schoonheid! Jonge Kracht bracht het laatste halfuur Tom Teerink voor Max Hof waarmee de wissels op waren. Het spel was van beide kanten zeer slecht en ondanks dat kreeg de ingevallen Tom Teerink nog een prima kans op de 1-3 maar helaas rolde zijn bal voorlangs (hoewel de mensen aan de kant anders dachten). Het goede nieuws was dat Jonge Kracht de verdiende 3 punten mee naar Huissen nam en hiermee een 6e plaats bezet op de ranglijst op dit moment.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen MVR op het programma. Een oude bekende van het vorig seizoen.
Hopelijk lukt het Jonge Kracht om volgende week ook de tweede helft een goede prestatie neer te zetten.