40'

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

14 september 2014 14:00

Langendonk, W.

De eerste minuten vulde zich met het aftasten van elkaars mogelijkheden. Niets deed vermoedden dat Jonge Kracht een moeilijke middag tegemoet zou gaan. Niets was echter minder waar. De eerste waarschuwing kwam na circa 11 minuten. Uit het niets schoot de nummer 11 van Groesbeekse Boys van een kleine 25 meter snoei hard op de lat. Enkele minuten later kwam het tweede signaal. Wederom een groede kans voor de thuisploeg. Het enige wat Jonge Kracht aanvallend kon bieden was een kans van Klaas Venderbosch. Deze kans werd niet verzilverd. Hij schoot voorlangs.

Raak

In de 20ste minuut was het wel raak voor de heren uit Groesbeek. Een bal werd achter de verdediging van Jonge Kracht gelegd en de geboden kans werd goed benut. Toen het publiek het gevoel had dat Jonge Kracht zich herstelde van deze klap, kwam Groesbeekse Boys goed door aan de linker kant, een perfecte voorzet die vervolgens perfect werd ingekopt. Een klein drama leek zich af te tekenen voor Jonge Kracht. Zeker toen het in de 40ste minuut ook nog 3 – 0 werd.

Onmacht

Na de rust kwam Jonge Kracht sterk uit de startblokken en probeerde het tij nog te keren . Echter, het geluk was niet aan de kant van Jonge Kracht. Voor de Groesbeekse spelers hoefde het niet meer zo en Jonge Kracht was niet bij machte de achterstand om te buigen. De ruststand werd dan ook de eindstand. Een teleurstellende 3 – 0  nederlaag.