Doelpuntloos gelijkspel bij seizoensouverture JK 1

Beuningse Boys 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 3e klasse D

7 september 2014 14:00

Beek, A.R. van der

Jonge Kracht kwam sterk uit de startblokken. Ze probeerde voetballend een overwicht te creëren, wat resulteerde in veel en langdurig balbezit. De tegenstander probeerde de ruimtes klein te houden en middels uitvallen gevaar te stichten. Dit leverde weliswaar enkele kleine kansen op, maar veel gevaar voor de doelman van Jonge Kracht was er niet te duchten. Ondanks een klein veld overwicht voor Jonge Kracht werden er weinig echte kansen gecreëerd.

Veranderd spelbeeld

In de tweede helft kwam Beuningse Boys sterk uit de kleedkamer. Van het combinatievoetbal en balbezit in het voordeel van de thuisploeg was er niet meer. Er werd van beide zijde meer en meer de “lange bal” gehanteerd, wat het spel niet ten goede kwam. De laatste 20 minuten leek het erop dat beide team tevreden waren met een punt. Na 90 minuten floot de goed leidende scheidsrechter A van der Beek, bij een 0 – 0 stand af.

Brian Wouterse; Tom van der Velde; Perry Nesselaar; Ferdi Jansen; Mitch Janssen; Niek Janssen; Nick van der Ham; Tijs Vermeulen; Nick Lentjes ('82 Joep van Elferen), Gijs Thuis ('55 Rik Peters), Luke Roelofs ('70 Mark Kroeze)