36'

B-junioren, B2, Groep 22 21

6 september 2014 12:45

Peter v Dalen

Vandaag de laatste wedstrijd in de beker. Om eventueel verder te komen moesten we met ruime cijfers winnen en waren dan afhankelijk van de andere wedstrijd in de poule.
We beginnen scherp, nemen gelijk het heft in handen. Veld overwicht is er duidelijk, maar een puike redding van Mark was nodig om niet achter te komen.
In de zevende minuut was het dan raak Jelle ronde goed af 1-0. We spelen top. Tegenstander komt er niet uit en doen niet anders dan de bal weg werken.
We blijven pressie spelen op de helft van de tegenstander. Stef onderschepte voor de zoveelste keer de bal op het midden veld gaf een steekpass en wederom Jelle liet de keeper kansloos.

Gek werden ze van ons aan alle kanten zaten we ertussen. Hardley maakte het centrale duo helemaal gek maar beloonde zich zelf niet om te scoren.
Weer bal bezit op het middenveld bij Rens die zag een klein gaatje in de kruising waar hij hem dan ook van 20 meter wonderschoon in schoot. 3-0.
Het was echt genieten om dit allemaal te zien. Vlak voor rust komen we via Stef op 4-0 die knap afrondde.

Het is altijd moeilijk om dit niveau vast te houden en we dan ook iets terug dit ook omdat Groessen meer de beuk erin gooide.
Echter gaven we weinig weg  terwijl er voor ons nog enkele flinke kansen waren.
Het bleef bij 4-0. Lekker de nul gehouden.