Datum

30 augustus 2014 11:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag voor de beker tegen Kilder B1 wat moet je daar van verwachten. We beginnen in een
4-4-2 opstelling om dat ook uit te proberen. Jelle MOEST keepen ivm blessure van Mark. Al in de eerste minuut creëerde we een kans. Daaruit bleek dat we gelijk iets beter waren dan Kilder. We hadden ook de betere kansen zonder op voorsprong te komen. Helaas door balverlies op het middenvelden, snel omschakelen van de tegenstander  stonden achterin nog niet goed. Stijn kon de bal net niet onderscheppen waardoor Jelle kansloos was 1-0.

In de rust aangegeven waar we op moesten letten en verbeteren. Dat pikt iedereen goed op. Diverse kansen, 3 x alleen op de keeper af en toch niet scoren dat was ook het enige probleem vandaag. De hele 2e helft domineren. Steeds verder naar voren drukken neemt ook een risico met zich mee. Daaruit had Kilder ook nog een beste kans, maar doordat Jelle het liet zien dat hij het nog steeds kon,een katachtige beweging dus geen onverdiende 2e goal.
Helaas geen punten vandaag, maar het bied voldoende perspectief voor het komend seizoen.
Jammer dat jullie jezelf niet beloond hebben.