23'

A-junioren, A1, Groep 1 16

30 augustus 2014 15:15

Wannet, J.

Vandaag stond de laatste beker wedstrijd op het programma tegen Eldenia. De laatste wedstrijd voor de competitie start en was dus een echte testcase hoe we ervoor zouden staan.
Een aantal spelers misten nog vanwege blessure, Max, Ferdy en Theo. Steven zat alweer op de bank maar nog niet fit genoeg om te starten.

We komen heel slecht uit de tartblokken. Binnen de minuut komt Eldenia op voorsprong door een verdedigingsfout achterin.
We spelen helemaal niet goed en dat speelt Eldenia goed uit. Na 8 minuten kunnen ze op een soortgelijke manier als de 1-0 de 2-0 maken.
Dan geven we iets meer tegenstand maar we pasen niet goed genoeg naar elkaar en kiezen niet de juiste posities waardoor wede bal niet vast kunnen houden laat staan dat we gevaarlijk voorin kunnen worden. Na 20 minuten volgt dan een simpele uitspeling na een slechte opbouw bal van achterruit waardoor Eldenia snel overneemt en Joey uit eindelijk uitspeelt. Snel daarna volgt ook de 4-0. Maar het leed is nog niet geleden.
Na ongeveer 35 minuten gaat het volledig mis. Sjors verdedigd mee en op de een of andere manier blijft hij hangen met zijn voet in het veld. Gevolg is een gebroken enkel en met ambulance naar het ziekenhuis.
Er wordt besloten in goed overleg met Eldenia en scheidsrechter dat de wedstrijd niet verder wordt gespeeld.

Metname voor Sjors maar ook voor het team is dit een zure appel op zaterdag middag.
Opnieuw een zware blessure en een speler die we jammer genoeg moeten gaan missen.
We hopen dat het in de competitie een stuk beter loopt.
Wij, als team en begeleiders, wensen Sjors beterschap en een spoedig herstel.