69'

A-junioren, A1, Groep 1 16

23 augustus 2014 15:00

Pijper, J.H.R. de

De eerste bekerwedstrijd van de A1 tegen AVW '66 is met 1-3 verloren. In een eerste helft waarin hoofdklasser AVW '66 het betere van het spel had, kwam Jonge Kracht op achterstand door een bal die via een verdediger langs Joey Willemsen ging die hierdoor op het verkeerde been stond. Jonge Kracht bood goed weerstand en creëerde ook kleine kansjes maar te weinig om het AVW lastig te maken. Het tweede doelpunt was werkelijk een prachtig doelpunt van AVW '66 via de zijkant afgemaakt met een kopbal. De tweede helft kwam JK beter voor de dag en creëerde nu wel kansen, Dinand van der Vliet kwam twee keer goed vrij voor de keeper maar kon net niet tot scoren komen. Ondanks de 2-0 achterstand was het laatste halfuur voor JK. AVW scoorde de 0-3 maar uiteindelijk wist Lars Jeurissen de 1-3 te scoren. AVW was de terechte winnaar maar JK heeft prima weerstand geboden en kan verder bouwen hiermee. Prima inzet jongens we bouwen verder naar de competitie!