0 - 11

Jonge Kracht JO9-2JM

Onder 9, JO9-2, Groep 2 07

6 september 2017 18:30

JO-9-2G is het bekertoernooi goed gestart met een 7-1 overwinning tegen Blauw Wit.
Veel tijd om hiervan na te genieten was er niet, want woensdagavond om 18.30 stond de 2e bekerwedstrijd op het programma voor de heren en dame van JO9-2G. We verzamelden om 17.45 op de club zodat we ruim op tijd ons op sportpark De Notenboom konden melden. Joep had inmiddels de ballen al gepakt, alleen de tenuetjes nog en we konden vertrekken. Helaas stonden wij voor een dichte deur. Maar na een aantal telefoontjes gepleegd te hebben, kwam mevrouw Kamperman aangesneld en konden we vertrekken.

Met veel vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd en al na 1 minuut stond de 0-1 op het scorebord. Jonge Kracht wist met mooie combinaties diverse keren door de verdediging van Havo te snijden. De 0-2 en 0-3 volgden dan ook enkele minuten later. Met een 0-3 stand gingen we de time-out in. Tien minuten later stond het 0-6 en gingen we de rust in. De 3 koppige leiding van Jonge Kracht was enorm tevreden met het goede spel.

De 2e helft was een kopie van de 1e helft. Jonge Kracht wist nog 5 maal te scoren, waardoor we met een 0-11 overwinning naar huis gingen.

Dame en heren, bedankt voor deze goede wedstrijd en mooie doelpunten. De trainers, leider en ouders hebben enorm genoten.

Aanstaande zaterdag wacht ons DVOL JO9-2. De winnaar van deze wedstrijd zal als poule winnaar doorgaan in de beker. We hebben er weer veel zin in!