Mannen zondag, 2, 1e klasse A

27 september 2015 10:30

Broek, E.J. van den

Opstelling Jonge Kracht 2 (zon)

Met een enorm zelfvertrouwen vertrok de rood witte brigade richting Apeldoorn. Met 9 punten uit de eerste drie wedstrijden was de toon voor het nieuwe seizoen gezet.

In deze flow begon de wedstrijd dan ook. Jonge Kracht speelde op 80%, was slordig, maar desondanks stond na een klein half uur al de 2-0 stand op het scorebord. Dit na een prachtig afstandsschot van Coen en een mooie geplaatste vrije trap van Mitch. Vervolgens waren er enkele zeer grote kansen nog voor Joep (paal), en Coen & Jordy (allebei vrij voor de keeper), om er 3,4 of eventueel 5-0 van te maken. WSV deelde enkele speldenprikjes uit en had nog wat kansjes op een eerste treffer.

In de rust waarschuwde trainer Alex van Ginkel al voor al te veel gemakzucht. Dit was uiteindelijk aan dovemansoren besteed, want gemakzucht was wat de eerste 5 minuten na rust de boventoon voerde. Direct na rust kreeg WSV een vrije trap, welke via een eigen Jonge Kracht speler achter de keeper werd verwerkt. De 2-2 was een misverstand tussen keeper en verdediging, de 3-2 ontstond na knullig wegwerken en de 4-2 was een prima binnengewerkte kopgoal vanuit een scherpe corner.

Jonge Kracht werd daarna niet meer wakker. Tussentijds waren er nog wat kleine kansen, maar daar bleef het ook wel bij. Een wijze les voor de roodhemden, dat er toch echt 100 procent gevraagd wordt om de wedstrijden te blijven winnen. Uithuilen en weer doorgaan, volgende week wacht Eerbeekse boys.