Update stoeltjesactie: nu met naamsticker! - v.v. Jonge Kracht

Update stoeltjesactie: nu met naamsticker!

Update stoeltjesactie: nu met naamsticker!

29 juni 2021 8:45

RO

Beste vrienden van Jonge Kracht,

De stoeltjesactie voor de nieuwe tribune bij het hoofdveld verloopt voorspoedig. We zitten royaal over de honderd gesponsorde stoeltjes en dat is uiteraard geweldig en een dik compliment waard aan jullie! 

Maar er is nog meer goed nieuws. Vanuit verschillende hoeken kwam het verzoek of er op de gesponsorde zitjes een naam kan komen. Welnu, dat kan! In samenwerking met Bordbusters kan achterop de rugleuning een naamsticker worden aangebracht. 

We gaan ervanuit dat iedereen met zijn of haar eigen naam op zo'n stoel wil komen. Wil je dit NIET of met een andere naam dan je hebt opgegeven, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten.

Er zijn nog enkele tientallen stoelen beschikbaar, en met deze naamlabels verwachten we ook de laatste zitjes aan de man te kunnen brengen. Spread the news, zou ik willen zeggen.

En heb je je al wel opgegeven, maar nog niet betaald voor een stoel, maak dan nog per stoel dan 50,- euro over, onder vermelding van je naam, op rekeningnummer NL67 ABNA 0535 829 779 ten name van supportersvereniging Rood-Wit in Huissen.

Mooi om te zien is dat de stoeltjesactie ook volop gedragen wordt buiten de leden van Supportersvereniging Rood-Wit. Voor wie ons nog niet kent: wij steunen de club op diverse fronten, zoals afgelopen seizoen met de aanschaf van kleding voor trainers en leiders maar ook rond de aankleding van zowel de oude als nieuwe kantine. Dat gaat hand in hand met het organiseren van diverse bijeenkomsten en uitjes voor de leden van de SV. Zo willen we -als het coronatechnisch weer kan- opnieuw met een grote groep leden voor een aantrekkelijk bedrag richting een Bundesligawedstrijd en is het doel elk jaar minstens een borrel te organiseren waarbij gezelligheid en Jonge Kracht centraal staan. Kortom: je krijgt er zeker iets voor terug! Lid worden kan, heel makkelijk, via: https://www.jongekracht.nl/592/aanmeldingsformulier/

 

Met sportieve groet,

Namens Supportersvereniging Rood-Wit

 

Janko van Sloten

Voorzitter

 

Supclub.jpg

Bron: Supportersvereniging Rood-Wit
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!