Sponsor een stoel op de nieuwe tribune! - v.v. Jonge Kracht

Sponsor een stoel op de nieuwe tribune!

Sponsor een stoel op de nieuwe tribune!

14 mei 2021 16:30

RO

Graag jullie aandacht voor onderstaand bericht van onze Supportersvereniging Rood-Wit.

Beste voetbalvrienden,

Na vele jaren wachten, verrijst op dit moment een prachtig nieuw clubgebouw tussen de velden van Jonge Kracht. We kunnen niet wachten tot de deuren van het nieuwe complex geopend worden. Met een eigentijdse kantine, moderne kleedkamers en een fonkelnieuwe tribune. De centrale plek voor een bijzondere voetbalclub waar, naar we hopen, veel onvergetelijke momenten zullen worden beleefd.

Een pand niet alleen voor de sporters, maar zeker ook voor supporters. Voor de vaders en moeders, zussen en broers en andere familie van spelers. Voor buren en omwonenden. Voor vrijwilligers, oud-spelers en alle huidige en voormalige leden en alle anderen die ‘de rooien’ een warm hart toedragen.

Sponsor een stoel op de nieuwe tribune

De nieuwe tribune van het complex krijgt 180 stoelen. We willen iedereen die Jonge Kracht lief heeft, de mogelijkheid geven om een of meerdere zitjes te sponsoren. Voor 50,- euro krijg je zo de unieke kans om een stoel te adopteren. Op die manier draag je bij aan een financieel steuntje in de rug voor de club, die dat geld goed kan gebruiken voor de aankleding van het vernieuwde sportpark. Jonge Kracht is met elke ‘verkochte’ stoel enorm geholpen.

Wat krijg je er voor terug?

Door een zitje te sponsoren, koop je niet het recht om er elke wedstrijd te mogen zitten. Maar we willen er wel graag iets voor terug doen. Iedereen die voor augustus een stoeltje adopteert, krijgt voor de officiële opening van het pand een rondleiding door het nieuwe complex. Daarnaast word je door een fotograaf op je gesponsorde stoel vastgelegd en krijg je hier een ingelijste afdruk van. Daarnaast willen we een bord met de namen van de stoelsponsors langs het hoofdveld plaatsen, als tastbare uiting van dankbaarheid voor de steun. Ook willen we -zodra dat weer kan- alle stoelsponsors uitnodigen voor een drankje en een hapje, waarbij ook de selectie van het eerste elftal acte de presence geeft.

Zo word je stoelsponsor

Heb je interesse en wil je op een mooie manier je betrokkenheid tonen bij Jonge Kracht? Stuur dan een e-mail naar Supportersvereniging Rood-Wit, via:

Rood-wit@live.nl

Je krijgt dan een mail terug met je stoelnummer en een betaalverzoek. Voor vragen over de actie kun je uiteraard ook via dit adres bij ons terecht. Voor nu alvast heel erg bedankt namens Jonge Kracht en de supportersvereniging.

 

Janko van Sloten, voorzitter SV Rood-Wit

Supclub.jpg

image1_1.jpeg

 

Bron: Supportersvereniging Rood-Wit
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!