Vacaturebank

Vacaturebank

Jeugdcommissie

19-06-2021

Kampcommissie

Met een geweldig nieuw sportcomplex dat bijna gereed is willen we volgend jaar ook het jeugdkamp bij Jonge Kracht gaan organiseren.
Vele jaren vertrokken we naar locaties elders in het land en werden de jeugdleden daar een hele week, en de laatste jaren met een lang pinksterweekend, bezig gehouden met leuke spellen en veel vertier. 
 
Omdat het aantal deelnemers wat terugliep de laatste jaren, we door corona 2 op een volgende jaren niet weg konden en we nu over een luxe eigen sportcomplex beschikken is het idee ontstaan om het kamp op een andere manier te gaan organiseren.
 
Om de jeugdleden een onvergetelijke tijd te bieden willen graag een kampcommissie gaan oprichten. Hierin zullen wij vanuit de JC participeren maar hopen we ook andere belangstellende te kunnen enthousiasmeren om mee te denken en te ontwikkelen om zo een geweldig kamp te organiseren dat we jaarlijks kunnen laten terugkeren.
 
Dus vaders, moeders, spelers, leden of andere belangstellende; 
Lijkt het je leuk en tof om samen met ons te gaan brainstormen en mee te denken in de organisatie van een jeugdkamp bij Jonge Kracht ? 
mail ons dan met je contactgegevens op: jeugd@jongekracht.nl.
 
Na de zomervakantie zullen we met de belangstellende een samenkomst plannen om kennis te maken en ideeën met elkaar te delen. Daarvandaan zullen we dan uiteindelijk de commissie vormen! 
 

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Sponsorcommissie Hoofd Sponsoring
Jeugdcommissie Voorzitter Jeugdcommissie (4 uur per week)
Jeugdcommissie Kampcommissie
Horecamedewerker Horecamedewerkers nieuwe clubgebouw
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!