Vacaturebank

Vacaturebank

Jeugdcommissie

22-09-2020

Voorzitter Jeugdcommissie (4 uur per week)

Jonge Kracht is een voetbalvereniging welke de leden optimaal wil ondersteunen en stimuleren. Dit kan zowel prestatiegericht als recreatiegericht. Jonge Kracht is een vereniging zijn waar alle leden zich thuis voelen en waar extra aandacht is voor het verenigingsgevoel en de sociale kant van de vereniging. Respect, normen en waarden vanuit onze achtergrond en geschiedenis zijn belangrijke uitgangspunten voor ons als vereniging.

 

Het bestuur met mandaat van de ALV bestuurt mede o.b.v. input uit commissies en heeft vanuit deze commissies veel verbinding met de vereniging. Verantwoordelijkheid van commissies naar bestuur lopen via de voorzitter van de commissie (is bestuurslid). Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden (mandaat) zijn binnen commissies beschreven. De jeugd is één van de belangrijkste pijlers van onze vereniging. Voor de jeugdcommissie zijn we op zoek naar een

 

Voorzitter Jeugdcommissie
(4 uur per week)


Dit ga je doen als Voorzitter Jeugdcommissie

Je bepaalt mede het beleid van de JC. Dit doe je in samenspraak met de overige jeugdcommissie-leden. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan en coördineert de diverse commissietaken. Je leidt de bijeenkomsten van de jeugdcommissie, draagt er zorg voor dat het dagelijks bestuur gedurende het seizoen wordt ingelicht omtrent de gang van zaken binnen de jeugdafdeling. Je bent bestuurslid.

Je vertegenwoordigt de jeugdafdeling bij officiële gelegenheden, hebt een coördinerende taak bij werving jeugdcommissieleden en stimuleert waar nodig. Je geeft uitvoering aan wervingsactiviteiten voor nieuwe jeugdspelers.

Je stelt functiebeschrijvingen op voor de JC leden en ziet toe dat de functiebeschrijvingen worden uitgevoerd. Je signaleert problemen welke eventueel rijzen tussen leiders, trainers, spelers en ouders en speelt deze door naar de desbetreffende coördinator en je neemt desgevraagd een bemiddelende rol op je.

Je stelt een commissiejaarplan op en samen met de penningmeester een jaarbegroting. Deze worden uiterlijk in de laatste bestuursvergadering van het aflopende seizoen gepresenteerd aan het dagelijks bestuur. Je bewaakt het jaarplan en de begroting en stuurt zo nodig bij (uitgaven blijven binnen de begroting).

 

Als Voorzitter Jeugdcommissie:

  • heb je affiniteit met jeugdsport;
  • heb je betrokkenheid met de vereniging;
  • ben je een verbinder en diplomatiek;
  • communicatief vaardig;
  • geef je vertrouwen;
  • ben je koersvast;
  • denkt je in clubbelang en commissiebelang;
  • heb je gezond verstand en humor!

 

Vv Jonge Kracht is met een omvang van circa 750 leden en nog steeds groeiende, en een bekende amateurvereniging in de regio. Deze vereniging met al zijn leden supporters en vrijwilligers verdient een goed functionerende Jeugdcommissie. De vereniging die bekend staat om zijn gezelligheid gekoppeld en prestatie, inzet op de jeugd en zijn sociale rol in Huissen, zal jou als Jeugdvoorzitter een plezierige (voetbal)omgeving bieden. We gaan uit van vertrouwen en goede intenties. Je zult waar nodig ondersteund worden in je commissietaken en wordt in de gelegenheid gesteld daar desgewenst een cursus voor te volgen. Voor meer vragen kun je terecht bij Lambert Neijenhuis, voorzitter, vv Jonge Kracht.

jeugdc.jpg

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!