Mannen zondag, 2, Hoofdklasse A

22 maart 2015 10:30

Diepen, H.G. van

Opstelling Jonge Kracht 2 (zon)

Op bezoek bij het ambitieuze Achilles '29 in Groesbeek betekende het weerzien met een tegenstander waar we eerder thuis drie punten van wisten te pakken. Hopelijk was het ook deze zondag weer zo.

De technisch vaardige spelers van Achilles lieten de bal vlotjes van voet tot voet gaan en wisten zo ook enkele kansen te creeéren. Jonge Kracht liet zich echter ook niet onbetuigd, waarbij de beste kans voor Kevin was. Na een mooie solo waarbij hij twee spelers te kijk zette wist die helaas niet het net te vinden. Aan de andere kant scoorde Achilles echter wel, de bal werd vanuit een corner met de kop verlengd en binnengetikt bij de tweede paal.

Met een 1-0 achterstand gingen we de rust in. Alles was nog mogelijk. En in het eerste kwartier van de tweede helft leek het ook de goede kant op te gaan. Er kwamen enkele grote kansen op rij voor Jesper, Kevin en Mark. De 1-1 viel echter niet. Sterker nog, uit de bal die op de paal werd geschoten door Mark werd in de counter de 2-0 gescoord. Daarmee vervloog alle hoop bij de roodhemden en wist Achilles uiteindelijk de wedstrijd uit te spelen tot 4-0.

Wederom een nederlaag en vaster op de laatste plaats. Na afloop vroeg de razende reporter nog enkele kritische vragen in de persruimte aan keeper Ted.