... (schot)

Groep 1 17

17 september 2020 19:00

M. Niels

Gisteravond stond de laatste bekerwedstrijd uit de poule op het programma. Thuis tegen de JO19-1 van Terborg/Silvolde. Uitgangspunt vooraf... alleen bij winst bekeren we door.

Jonge Kracht begint goed en komt in de 9e minuut op voorsprong. Het  is Sem, die door een mooi  geschoten vrije trap van Thomas, zo op de keeper af kan en via de keeper weet binnen te tikken. Daarna wordt het allemaal wat mat. In de 35e minuut kan een speler van Terberg door het midden ons  helft zo oversteken en even binnen de 16 schiet hij diagonaal de 1-1 binnen. Nadat de lichten zijn uitgevallen gaan we rusten met nog 8 minuten op de klok. Als de lampen weer branden gaan we verder. Terborg komt opnieuw een keer in de zestien en schiet weer diagonaal via de binnenkant van de paal binnen. (1-2)

De gehele 2e helft kan Jonge Kracht geen vuist maken en blijft de stand in deze, erg rommelige wedstrijd, zoals hij was. Terborg is op basis van de kansen de terechte winnaar.

Zaterdag mogen we naar Barneveld voor de 1e competiewedstrijd.