Jonge Kracht JO10-1 opent het seizoen met een zege! - v.v. Jonge Kracht

Jonge Kracht JO10-1 opent het seizoen met een zege!

Jonge Kracht JO10-1 opent het seizoen met een zege!

DVOL JO10-1

6 - 9

Jonge Kracht JO10-1

Luuk Engels (afstandschot)
Luuk Engels (afstandschot)
Luuk Engels (schot)
Tom Boogaars (schot)
Tom Boogaars (schot)

Competitie

Hoofdklasse 06

Datum

21 september 2019 9:45

Accommodatie

Onbekend

De competitie is voor de jongens en meid van Jonge Kracht O101 uitstekend gestart.

Het duel tegen DVOL werd gedomineerd door de rooie die halverwege nog wel een dipje kende maar uiteindelijk souverein de wedstrijd wonnen.
Hiermee een bevestiging van de progressie die het team maakt aangezien ze vorig seizoen nog kansloos verloren tegen de leeftijdsgenoten uit Lent.

Dat de kids de slaap goed uithadden was in het eerste kwart al duidelijk. Normaliter zijn we in het begin van de wedstrijd vaak zoekend maar stonden we nu direct scherp.
Het was eerst Luuk die 2x de trekker mocht overhalen en de 0-1 en de 0-2 liet noteren.
Hiernaar waren met name Tom en Job degene die het verschil maakten door beide als aangever en afmaker de 0-3 en 0-4 lieten noteren.

In het 2e kwart was het qua uitslag gelijkwaardig.
Tom tekende nog voor de 0-5 maar ook DVOL wist een snelle uitbraak af te ronde en 1-5 te maken.
Met name in de afronding verzuimde wij het verschil te vergroten. Verschillende grote kansen werden om zeep geholpen.

In het 3e kwart leken de rooie het even kwijt. Dvol kwam terug tot 5-5.
Mauro die ondanks zijn enkelblessure toch per se wilde spelen moest de strijd toch staken omdat het simpelweg niet mogelijk was aan te zetten.
De keeperswissel bij DVOL zorgde voor verwarring bij de rooie. De grote keeper die nu als speler voorin werd geposteerd maakte duidelijk het verschil en zijn vervanger onder de lat wist met goede reddingen meer goals te voorkomen.

In het laatste kwart wisten de rooie de zaak weer goed te herstellen. Verdedigend werd niks meer weggeven en voorin wist Suze naar enkele grote kansen gemist te hebben ook haar eerste te noteren. 5-6. Vervolgens liepen we door doelpunten van Job, Luuk en Tom uit naar 9-5 en mocht DVOL op het eind nog 1 x scoren en werd zo de 6-9 eindstand bereikt.

Een goed begin van de competitie. Voor de trainers wel weer wat zeken gezien die beter kunnen. Met name de afronding en het druk zetten mogen nog verbeteren.
Volgende week staat de wedstrijd tegen Bataven gepland. Altijd mooie en spannende potjes met 2 teams die aan elkaar gewaagd zijn.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!