Afgelopen zaterdag stonden de kids van 010-1 tegenover Oranje Blauw.

Verliezen hoort bij het spelletje maar dat mag nooit aan de inzet liggen.
Dit in combinatie met een aangepaste speelstijl zou vandaag moeten resulteren in een omslag.

Oranje blauw had tot nu toe zijn potjes overtuigend gewonnen en is deze competitie duidelijk de te kloppen ploeg.
Een mooie krachtmeting dus.

Hoewel het eerste kwart ongelukkig begint met een indraaiende corner die via de handen van Job in het doel beland, 0-1, staat de organisatie een stuk beter als in de vorige wedstrijden.
Oranje blauw heeft duidelijk moeite met de rooie en Levi is voorin een ware plaag.

Het eerste kwart wordt daardoor al direct boeiend.
In het 2e kwart blijft het verschil 1 punt maar loopt Oranje Blauw eerst uit naar de 0-2 doordat wij in de opbouw balverlies leiden.
Hiernaar volgt de 1-2 , 1-3 en de 2-3.

Vanaf het 3e kwart hebben we de wind mee en moeten we dit in ons voordeel benutten.
Helaas zorgen 2 individuele foutjes ervoor dat Oranje Blauw uitloopt naar 2-5.
Waar we ons normaliter gewonnen zouden geven stroopten de rooie de mouwen nog even op en wisten het verschil weer terug te brengen tot 4-5.

Het laatste kwart moeten we erop en erover… jammerlijk gaat het eerst mis doordat we te snel en ongeconcentreerd een bal vanaf de zijlijn inleveren.
4-6. Met een knappe goal loopt Oranje Blauw uit naar 4-7.
Ondanks de teleurstellingen blijven we knokken en staat er kort voor tijd 6-7 op het scoren bord.
Helaas missen we nog teveel kansen en leveren we wederom onnodig een bal in zodat Oranje Blauw in de laatste minuut het verschil maakt. 6-8.

Een mooie pot waarin we absoluut niet minder waren. 6 van de 8 tegendoelpunten werden ingeleid door persoonlijke foutjes terwijl we aan de andere kant het vizier niet op scherp hadden(en Oranje Blauw ook een prima doelman tussen de palen had).
Als we deze 2 zaken verbeteren en dezelfde inzet en beleving blijven tonen gaan we nog zeker potjes winnen.