Een “off-day” van Jonge Kracht geeft een sterk Spero de vrije loop - v.v. Jonge Kracht

Een “off-day” van Jonge Kracht geeft een sterk Spero de vrije loop

Een “off-day” van Jonge Kracht geeft een sterk Spero de vrije loop

Spero JO10-1

17 - 3

Jonge Kracht JO10-1

Competitie

Groep 1 26

Datum

7 september 2019 10:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 7 september mochten de kids van O101 aantreden tegen de leeftijdsgenoten van Spero.
Na het heroïsche gevecht van vorige week, waar stadgenoot rkhvv met 14-10 werd verslagen, waren de boys en girl vol vertrouwen over een goede afloop vandaag.
Ook de trainers Vic en Joep waren content over de geleverde arbeid op de trainingen en waren benieuwd naar de prestaties op het veld.

Spero werd getraind en gecoacht door oud prof Stijn Schaars en liet meteen zien over een uitstekend voetballende ploeg te beschikken.
Vanaf de eerste minuut zaten ze er fel op en troefde ze de rooie op alle vlakke af.
Verdedigend stonden we steeds in een onder tal omdat we niet goed omschakelde. Steeds hadden we minimaal 3 man voor de bal en was het voor Spero een koud kunstje om in het eerste kwart uit te lopen naar
5-0.

In de pauze werd de boel op scherp gezet en was het 2e kwart beduidend beter. Spero wist hier slechts 1 keer het doel te treffen en ook Luuk deed dat waardoor we met 6-1 opnieuw gingen rusten.
Hier kwamen we er ook achter dat Stijn nog niet helemaal op de hoogte was van de nieuwe regels en dat we ipv 12,5 minuut slecht 10 min per kwart hadden gespeeld.
De verloren tijd zou in het restant gecompenseerd gaan worden.

Over het restant van de wedstrijd kunnen we kort zijn. Het was erg slecht wat de rooie lieten zien. Conditioneel zag het er niet best uit maar ook in de duels en de in omschakeling ging veel mis.
De trainers zullen de aankomende weken hun handen nog vol hebben om dit bij te schaven. Want hoewel Spero over een uitstekend team beschikt hebben we ons uiteindelijk wel erg makkelijk naar de slachtbank laten leiden. Omdat Suze nog 2x wist te scoren was de eindstand uiteindelijk 17-3.

Met deze oorwassing in ons achterhoofd zullen we ons volgende week tegen de Bataven moeten revancheren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!