45'

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 23

25 februari 2017 13:15

Graveth, N.

Vandaag stond de wedstrijd tegen RKHVV op het programma. Voor Jonge Kracht een belangrijke wedstrijd in de stand om de periodetitel!
De eerste helft werd rommelig begonnen door beide partijen. Beide partijden leden veel balverlies en hanteerden veel de lange bal. het spel speelde zich met neme op het middenveld af en veel kansen kwamen er ook niet. Voor Jonge kracht een schotje van Joep Hegeman dat gemakkelijk werd gepakt door keeper van RKHVV en een mogelijkheid voor Wessel Janssen. RKHVV had wel de kans op de 0-1 maar de bal werd op de lat gekopt. Uiteindelijk bleef het tot aan de rust 0-0.
De tweede helft begon beter voor Jonge Kracht. In de 45-ste minuut ging de bal op de stip na een overtreding op Ted van Gellecum. Dries Grotenbreg mocht aanleggen en scoorde feilloos. 1-0!
Hierna werd het spel van Jonge Kracht iets beter en controleerde zij de wedstrijd. De score had nog uit kunnen lopen op de 2 en de 3 nul maar de kansen werden niet afgemaakt. RKHVV werd nog heel even gevaarlijk door een afgeketst schot maar Jonge Kracht pakte na 80 minuten de verdiende overwinning. Periodetitel is een feit!